A szabadtéri színpad parkolójában és nézőterén zajló rendezvényen kóstolóként, de akár közreműködőként is bárki részt vehet egy hagyományos disznóvágáson, majd az azt követő borfőző versenyen.
A tervezett program
9.00 – Szabadtéri színpad parkolója
Látvány disznóvágás
Pörzsölés, mosás, bontás, hurka- és kolbásztöltés – A délután folyamán frissen sült hurka, kolbász és toroskáposzta kapható!
14.00 – Szabadtéri színpad
Forraltbor főző verseny
A versenyre legalább két fős, vidám jeligével rendelkező csapatok jelentkezését várják február 12-én 12 óráig Kondomé Pintér Zsuzsa művelődésszervezőnél a 30 4714614-es telefonszámon.
•
Ha érdekesnek találta, egy lájkkal vagy megosztással ajánlja másnak is!
Iratkozzon fel a Balatontipp.hu heti hírlevelére, hogy ne maradjon le semmiről! A feliratkozással hozzájárul adatainak a hírlevél küldéséhez szükséges kezeléséhez.(Adatvédelmi szabályzatunkat és tájékoztatónkat itt olvashatja)